Matematik

bestemmelse

17. januar 2012 af kamillate (Slettet)

g(t) = -t3 - 2t + 1

bestem værdier g(-1), g(0), g(1)

hermed gjort

SVAR: g(-1) = 4; g(0) = 1; g(1) = -1

Jeg skal gøre rede for, at g har en invers funktion, og bestemme de to værdier

g-1(1)    og    (g-1)'(1)

Jeg har bestemt (g-1)'(1)

Hvordan bestemmer jeg g-1(1) ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2012 af mette48 (Slettet)

g(t) = -t3 - 2t + 1

g(1)  = - 13 - 2'1 + 1 =-1-2+1=2


Svar #2
17. januar 2012 af kamillate (Slettet)

Det stemmer ikke, det skal give 0 siger facitliste


Skriv et svar til: bestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.