Matematik

Hvordan finder man arealet af en cirkel?

17. januar 2012 af baby1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvordan finder man arealet af en cirkel?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2012 af Ecc0 (Slettet)

Pi gange med radius i anden:

π*r^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2012 af 123434 (Slettet)

A=r^2*pi

Radius er halvdelen af diameteren

pi ca 3,14


Svar #3
17. januar 2012 af baby1 (Slettet)

Okaay..tusind tak for hjælpen!! :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2014 af OliverSkræddergaard7akongsbjergskolen (Slettet)

π=3.14159265359*R2 

π=P men udtales Pi


Skriv et svar til: Hvordan finder man arealet af en cirkel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.