Matematik

Løsning på ligning?

18. januar 2012 af HejMarie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne ligning:

(x+1)(x+1)(x^2+1) = 0

Jeg kan få den til:

x^4+2x^2+1 = 0

Men jeg kan herefter ikke komme videre :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af help123 (Slettet)

Brug nulreglen, dvs.

x+1 = 0  ∨ x2 +1 = 0


Skriv et svar til: Løsning på ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.