Matematik

Ligning

18. januar 2012 af Onleene95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg er noget et godt stykke ind i min ligning da jeg skal til at reducere.

Nu har jeg ligningen til at se sådan her ud: 11x – 2 = 41 – 22x

Skal den efterfølgende så se sådan her ud: 2 = 41 - 22x + 11x eller 2 = 41 - 22x - 11x ??

Skal jeg minus eller plusse x'erne sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af peter lind

Du skal skifte fortegn når du flytter over på den anden . Til gengæld skal du beholde fortegnet hvis du ikke flytter og det gør du jo ikke med -2.


Svar #2
18. januar 2012 af Onleene95 (Slettet)

dvs. at 2 = 41 - 22x - 11x  er det rigtige ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2012 af peter lind

Du har ikke rettet fejlen med fortegnet på 2.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.