Matematik

Trekanter

18. januar 2012 af Julekager (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej

 Kan jeg få hjælp til at bestemme side IBCI, når IACI = 10, IABI = 7 og vinkel A er 30 grader.

Er meget i tvivl om jeg har fået det rigtige resultat. 

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af Duffy

IBCI = 5,268438429


Svar #2
18. januar 2012 af Julekager (Slettet)

Ok tak det fik jeg også.

Den efterfølgende opgave har jeg købet med i flere timer -_- Hvis du ved hvordan jeg kan udregne den vil det være en kæme hjælp.

 

Bestem arealet af trekant ABD, når der på siden IACI placeres punktet D, således at IBDI=IBCI.

Det er de samme oplysninger der skal benyttes. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Den havde du jo selv bestemt i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1136252


Svar #4
18. januar 2012 af Julekager (Slettet)

Ja det ved jeg Andersen11.

Problemet var bare at jeg har arbejdet med den dumme opgave det meste af dagen og at den stadig ikke vil give et fornuftigt resutat, så jeg var nødt til at være sikker på at jeg havde regnet korrekt. :i


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Men du har allerede bestemt |BC|, og du har fået hjælp til at beregne arealet. Det er vel bedst at fortsætte diskussionen i den oprindelige tråd.


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.