Fysik

Fysik

21. januar 2012 af Aterkan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har en fysik aflevering til på tirsdag, der er en opgave som jeg ikke kan lave er der en der vil hjælpe?? Det er opgave 7 a. Jeg har vedhæftet filen...

Vedhæftet fil: 091211_STX_fys_A.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2012 af mathon

med den udsendte stråling menes formentlig

                       
                                                 ΔE = EB - EA = (0,2027 - 0,1282)·10-18 J = 0,0745·10-18 J

   h·c = 1,98645·10-25 J·m

                                                 ΔE = (h·c) / λ

                                                 λ = (h·c) / ΔE

                                                 λ = (1,98645·10-25 J·m) / (0,0745·10-18 J) = 2,6664·10-6 m ≈ 2,7 µm


Svar #2
21. januar 2012 af Aterkan (Slettet)

Mange tak:)


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.