Matematik

Hjælp til opgave 4.5, 4.6,4.7 og 4.8 i alperne Fsa 2000.

24. januar 2012 af Simone155 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej..

 

Jeg kunne godt bruge noget hjælp til disse opgaver..

 

Hvis der er nogen som vil hjælpe, skriver jeg opgaverne en og en.

 

Jeg snyder ikke.. jeg vil bare gerne ha hjælp, da jeg ikke aner hvordan jeg skal lave dem.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2012 af nielsenHTX

hvis du vil have hjælp er du nød til at skrive dem ind, det er begrænset hvor mange der har alperne Fsa 2000 liggende....


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Kan du ikke skrive dem nu, jeg vil gerne prøve at hjælpe.


Svar #3
24. januar 2012 af Simone155 (Slettet)

Okay jeg skriver de første to opgaver.

 

4.5: Efter hvilken temperatur skal han denne dag indrette sin påklædning, når den målte temperatur er - 10 grader i skiområdet.

 

4.6: Tabellen over sammenhængen mellem vindhastigheden og følelsen af kulde er uarbejdet ved eksperimenter. Sammenhængen kan tilnærmelsesvis beskrives ved formlen:

c= (T- 33) * (0,48 + 0,45 * Vv - 0.044 * v) + 33.

c: den følte temperatur i grader,

T: den målte temperatur i grader.

v: vindhastighed i m/s.

 

Beskriv overensstemmelsen mellem tabellen og ligningen, når den målte temperatur er - 5 grader, og vindhastighederne varierer fra 2 m/s til 11 m/s.


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. januar 2012 af 123434 (Slettet)

3# Et bud:

4,6 Sæt 2 m/s til 11 m/s ind i ligningen. På V´s plads

Sæt -5 ind på T´s plads.

Er der overensstemmelse mellem tabellen og ligningen?

 

4,5 forstår jeg ikke.


Svar #5
24. januar 2012 af Simone155 (Slettet)

Jeg tror dette med 4.6 er rigtigt.. men aner stadig ikke med 4.5..


Brugbart svar (1)

Svar #6
24. januar 2012 af nielsenHTX

# 4,5 skriv hele opgaven ind....

4.6 igen vi kan ikke se tablen du skal sammenligne med, men  ellers er det bare at indsætte T=-5 v1=2 og v2=11

 


Svar #7
24. januar 2012 af Simone155 (Slettet)

Okay her er tabellen:

 

Målt temperatur: 0 grader ,  -5 grader , -10 grader, -15 grader, -20 grader

 

Vindhastighed; 

                              2 m/s   =  -2 grader, -7 grader, -12 grader, -17 grader, -23 grader.

                              7 m/s   =  -11 grader, -17 grader, -25 grader, -32 grader, -38 grader.

                             11 m/s  = -16 grader, -23 grader, -31 grader, -38 grader, -46 grader.

                             16 m/s  =  -18 grader, -26 grader, -34 grader, -42 grader, -49 grader.

                             20 m/s  = -19 grader, -28 grader, -36 grader, -43 grader, -52 grader.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #8
24. januar 2012 af nielsenHTX

#3

er du sikker på c= (T- 33) * (0,48 + 0,45 * Vv - 0.044 * v) + 33.  er det en taste fejl?


Skriv et svar til: Hjælp til opgave 4.5, 4.6,4.7 og 4.8 i alperne Fsa 2000.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.