Matematik

f (x) til f´(x)

29. januar 2012 af thelight - Niveau: C-niveau

Hej hvis nu jeg har f(x)= v(x)*u(x)

så bliver det som bekendt  f ´(x) = v´(x)*u(x)+v(x)*u´(x)

 

men er det nok bare at angive resultatet i den form når man skal finde f ´(x)  ? altså f ´(x) = v´(x)*u(x)+v(x)*u´(x)

eller skal man begynde at forkorte og reducere ?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2012 af sGregersen (Slettet)

Så vidt muligt forkorte og reducere det der er muligt, så du får det pænest udtryk som facit. 


Skriv et svar til: f (x) til f´(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.