Fysik

Fysik

29. januar 2012 af Powerpuffgirl (Slettet)

Hej

Jeg er gået i stå med en fysik opgave:

Nedenfor følger stedfunktionerne for to bevægelser med konstant accelration. Find for hver bevægelse accelerationen og skriv hastigheden v(t) som funktion af t:

a) s(t) = 2,1 m/s2 gange t+ 15,3 m/s gange t + 45,7 m

b) s(t) = 1,7 m/s2 gange t2- 25,8 m/s gange t + 4,2 m

Hvad gør man ? Hvordan løser man opgaven ? Håbe der er nogle, som vil hjælpe mig .


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2012 af peter lind

v(t) = s'(t)

a = s''(t)


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.