Matematik

Bestem AC-AF

01. februar 2012 af Louimo (Slettet)

 Hey folkens.

sidder og bukler med denne opgave (fil/billede) er der nogen der kan hjælpe mig på rette vej? :)

Vedhæftet fil: kran.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2012 af Dontblame (Slettet)

Ved |AC| bruges: Hos = Hyp ∗ Cos(v)

Efter at have fundet |AC| findes |BC| ved: mod = hos * Tan(V)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn |AC| ud fra den retvinklede trekant ABC, hvor man kender vinkel A og hypotenusen AB .

Beregn |BE| på helt samme måde ud fra den retvinklede trekant BDE, hvor man kender vinkel B og hypotenusen BD.

Beregn så |AF| = |AC| + |CF| = |AC| + |BE| , da CBEF er et rektangel.

Endelig er AD hypotenuse i en retvinklet trekant med kateterne AF og FD, hvor man benytter, at |FD| = |FE| + |ED| = |BC| + |ED|.


Skriv et svar til: Bestem AC-AF

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.