Matematik

Rumgeometri

02. februar 2012 af elissa92

Håber, jeg kan få lidt hjælp.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg får et imaginært tal, når jeg løser den sidste opgave, som jeg har uploadet.

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Hjæælp.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2012 af mette48 (Slettet)

G og H er forkerte

G=( 10 , 3+7 ,  3 ) og H = (0,10,3)


Svar #2
02. februar 2012 af elissa92

Mange tak :)


Svar #3
02. februar 2012 af elissa92

Men det er det samme problem, der opstår, selvom jeg rettere punkterne. Får stadig imaginære tal

Vedhæftet fil:Heelp.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #4
02. februar 2012 af mette48 (Slettet)

Planens ligning:   ax+by+cz+d=0


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. februar 2012 af mette48 (Slettet)

Så vidt jeg kan se af det du skriver, får du bare et ikke helt tal


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Planens ligning er

a·(x - x0) + b·(y - y0) + c·(z - z0) = 0 .

Du har et kvadratisk udtryk i dit dokument, som ikke er korrekt.

Planens ligning bliver derfor

50·(y - 3) + 70·(z - 8) = 0 , eller

5y + 7z -71 = 0

Indsætter man x = 6 og y = 6,5 , beregner man let den tilhørende z-koordinat.


Skriv et svar til: Rumgeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.