Matematik

Subtraktion af vektorer

02. februar 2012 af mathbj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har jeg ret i at ved subtraktion af vektorer, fx vektor a og b, hvor resultatet bliver vektor a - b, ikke illustreres på pågældende trekant, hvor det kun er vektor a og b som man kan tælle sig frem til, men ikke vektor a - b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2012 af SuneChr

Hvis vi i trekant ABC lader  AB  BC = a    AC = b   har vi   c + a = og dermed   c = b - a  =  b + (- a)


Svar #2
02. februar 2012 af mathbj (Slettet)

Super, tak for det.


Skriv et svar til: Subtraktion af vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.