Matematik

Nogle der kan hjælpe?

06. februar 2012 af S95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

3(x + 4) - 2(x - 4)  = 4(x + 6) + 5x

3x + 12 - 2x + 8 = 4x + 24 + 5x

x + 20 = 9x + 24

-4 = 8x

x = -2

 

Hvad har jeg gjrot forkert?


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. februar 2012 af nielsenHTX

det sidste step er forkert

-4 = 8x ⇔

-4/8=x⇔

-1/2=x

 


Skriv et svar til: Nogle der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.