Matematik

Funktioner

08. februar 2012 af Onleene95 (Slettet)

Lad funktionen f være givet ved, at f (x) = 2x + 5

Bestem f (-2)

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2012 af mathon

                          f(-2) = 2·(-2) + 5


Svar #2
08. februar 2012 af Onleene95 (Slettet)

Takker :)

Jeg Bliver så derefter stillet: Løs derefter ligningen f(x) = 9

Hvad skal jeg gøre der?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Løs ligningen

      2x + 5 = 9


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.