Matematik

Hjælp til at tegne en graf.

09. februar 2012 af LouiseJuul (Slettet)

Hej!

Jeg har brug for hælp til at tegne en graf af dette: 

(Helst i geogebra eller graph)

 

f(x) = ax + b    f(x) = ax + b

f(x) = 1,5 + 12000
f(12000) = 1,5 * 2000 = 42000

 

Håber i kan hjælpe!


Skriv et svar til: Hjælp til at tegne en graf.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.