Matematik

Procent dækkelse

10. februar 2012 af Mariostar (Slettet)

En menu indeholder 4000 kJ.
Peter på 16 år har et dagligt energibehov på 10600 kJ.
Beregn, hvor stor en del af Peterss daglige energibehov der bliver dækket af denne menu.

Hvordan er formlen/hvad skal jeg skrive for at finde det? :-)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2012 af mathon

                         decimaldel = 4000 / 10600 = 0,377

                         procentdel = (0,377·100)% = 37,7%


Svar #2
10. februar 2012 af Mariostar (Slettet)

Tusind tak Mathon!


Skriv et svar til: Procent dækkelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.