Matematik

Trekanter

13. februar 2012 af matematiklytter (Slettet)

Hej.
Jeg er helt hængtet af igen, håber, at en kan hjælpe og forklare mig disse opgaver!

Har vedlagt en fil

 

¨På forhånd mange tak!

Vedhæftet fil: trekanter.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2012 af Angsumalin (Slettet)

Hvad forstår du ikke af det du har lavet

 

mvh. Ang


Svar #2
13. februar 2012 af matematiklytter (Slettet)

Da, jeg prøvede, at regne vinklen A ud.. Jeg brugte Sin(A)

Sin(A) = a/c

A = sin-1(a/c)

Men når jeg regnede det ud fik jeg kun vinkelgrad på 3 komma et eller andet, hvilket ikke gav mening. Så derfor jeg var hængtet af, ok?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2012 af Angsumalin (Slettet)

Hvilket opgave af du ved ?

For i opgave 10 er vinkel A i 4 firkant jo 90 grader

i opgave 11 er vinkel A jo 30 grader?


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2012 af AskTheAfghan

Jeg synes du må uddybe lidt mere, hvad du præcis mener. Hvis du tænker på opgave 11, så

A = sin-1(a/c) = cos-1(b/c)  ⇔  A = sin-1(5.77/11.55) = cos-1(10/11.55) ≈ 30º


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Der er ingen grund til at starte den samme opgave i en ny tråd. Du har det hele kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1149344 , hvor du også har fået udførlige svar.


Svar #6
13. februar 2012 af matematiklytter (Slettet)

Jeg har vedlagt den forkerte fil... Min fejl - jeg undskylder mange gange.


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.