Matematik

Målet opgave 2 hjælp det er svært

14. februar 2012 af Nielsstefften (Slettet) - Niveau: 8. klasse

et fodboldtmål er 7,32 meter bredt og 2,44 meter højdt. målene er omsætning fra engelske mål hvor målets højde er angiver til engelske fod og målets bredde er angivet til 8 yard.

opgave 1. vis ved beregning at en engelsk fod er 0,31 m

( hvordan gør jeg )

opgave 2. find længden af en yard.

( hvordan gør jeg )


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2012 af mette48 (Slettet)

målets bredde er 8 yard = 7,32m            del med 8 på begge sider

Hvor mange engelske fod er målets højde ?   Har du ikke fået noget at vide om det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2012 af 09hogym (Slettet)

Opgave 1

Du har ikke skrevet hvor mange engelske fod målets højde er angivet til, men jeg går ud fra at det må være 7,87, da
0,31 m = 1 fod

og derfor må 2,44 m omregnet til fod være

2,44 m / 0,31 =  7,87 fod

Opgave 2.

Oplysning givet: 7,32 m = 8 yards

længden af 1 yard:  7,32 / 8 = 0,915 m


Skriv et svar til: Målet opgave 2 hjælp det er svært

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.