Debat

Tjener nogle mennesker for meget i dette land?

14. februar 2012 af KrisserRisser (Slettet)

Tjener nogle mennesker for meget i dette land? Er det forkert, at en ejendomsmægler typisk tjener 40.000-45.000 kr. til sig selv på en hushandel, hvis huset koster 1,6-1,7 mio. kr., som de gør i gennemsnit i Danmark?


Brugbart svar (7)

Svar #1
14. februar 2012 af Dulugtergrimt

Kan du ikke lade være med alle de her spørgsmål? Du lægger på ingen måde op til debat, når du ikke selv forklarer dine synspunkter og hvorfor du har disse.


Svar #2
14. februar 2012 af KrisserRisser (Slettet)

Jeg prøver at få en seriøs debat i gang, Dulugtergrimt.


Brugbart svar (6)

Svar #3
14. februar 2012 af Dulugtergrimt

Du prøver altså at få like 50 seriøse debatter igang i løbet af en enkelt uge? Arh, måske skulle du gå over på et decideret politisk debatforum, hvis du virkeligt ønsker at få en seriøs debat. Folk herinde er sgu nok ikke lige i målgruppen for de fleste af dine debatter.

Derudover kan man på ingen måde sige, at du ønsker at få en debat igang. Gjorde du det, så ville du netop komme med dine egne holdninger til tingene, istedet for at stille et spørgsmål, som kunne besvares med ja/nej.


Svar #4
15. februar 2012 af KrisserRisser (Slettet)

Jeg prøver at få en debat i gang. Hvis du ikke har lyst til at deltage, så er du i din fulde ret til at lade være. Der er ingen, der tvinger dig til noget, Dulugtergrimt.


Brugbart svar (2)

Svar #5
15. februar 2012 af Dulugtergrimt

Jeg har vel ret til at sige til, når jeg mener at det går fra "at skabe en debat" over i "ligegyldigt spam af debatforummet". Du må også kunne indse, at ingen rigtigt gider dine debatter, når du kun får 3-4 svar i hver "debat".


Skriv et svar til: Tjener nogle mennesker for meget i dette land?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.