Matematik

fuldstændig reelle løsning til homogene ligning

14. februar 2012 af 11111111 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen..

Jeg har et spørgsmål angående en opgave jeg har..

opgaven lyder på at bestemme den fuldstændige reelle løsning til den homogene differentialligning.

jeg har fået løsningen på maple som i kan se på billedet.. Men det jeg ikke forstår er at hvorfor den sidste del kommer med med sin(2t) og cos(2t)?

Hvis jeg regner det på lommeregner så giver den mig svaret +2 og -2 ?

 

på forhånd tak

 

 

 

Vedhæftet fil: IMG_0299.JPG

Svar #1
14. februar 2012 af 11111111 (Slettet)

Er der ingen der kan hjælpe`?


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. februar 2012 af Walras

Prøv at regne med komplekse tal.

...

r4-16=0 =>

r1=-2 ∨ r2=-2i ∨ r3=2i ∨ r4=2,

hvorfor de kan inkluderes som trigonometriske funktioner.   


Skriv et svar til: fuldstændig reelle løsning til homogene ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.