Almen studieforberedelse (AT)

AT, WTF? Help Wanted :-)

16. februar 2012 af schr0eder (Slettet)

Hej :D

Som alle nok ved, er AT emnet katastrofe. Jeg er så heldig at være en sproglig linje og jeg hader tilfældigvis fysik, naturgeografi o.lign. -Dog elsker jeg biologi (inden for den naturvidenskabelige del)

Min helt store passion er at skrive i psykologi, da det er vildt spændene at arbejde med. Problemet er bare, at den tilgang jeg finder spændende er den humanistiske og derfor skal psykologi sammensættes med enten naturvidenskabeligt eller samfundsfagligt. Jeg har overvejet 9/11, men jeg synes ikke, at samfundsfag og det amerikanske samfund spiller så vigtig en del, at det kan bruges. Jeg vil vildt gerne sætte psykologi og biologi sammen, men jeg mangler bare en specifik sag. - Er der nogle der har en idé til, hvordan jeg kan arbejde med psykologi?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2012 af 0790 (Slettet)

En vinkel til det, kunne være at skrive om en 'tilstand' hvor kroppen og psyken bliver påvirket. Et eks. kunne måske være indtagelse af stoffer, hvor hjernen og kroppen bliver kunstigt påvirket (biologisk) og adfæren ændrer sig (psyken). En anden kunne være spiseforstyrrelser, hvor det er psyken der styrer kroppen og derved sker der abnormale ændringer.

Bare forslag :)


Skriv et svar til: AT, WTF? Help Wanted :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.