Matematik

2 opgaver;i mat

18. februar 2012 af hej2010 (Slettet)

afgrund disse tal til 1 cifre; er det her rigtigt? (Tak for det lisapigendawiski)

217,04= 217,0

0,41 = 0,4

skriv som tal gange tierpotens (er ik sikker)

5600 = 56100

7,4 mio. =741000000

4300000000 =43100000000

6,9 mia. = 691000000000

87000000000 =871000000000

 

kan ikke huske det? please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2012 af LizaPigenDewinski (Slettet)

det første er 271,0 og 0,4


Svar #2
18. februar 2012 af hej2010 (Slettet)

Tak det havde jeg ogs regnet med!:) var bare ik sikker


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2012 af LizaPigenDewinski (Slettet)

det var så lidt :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Det med potenser har du regnet forkert ud. Jeg forstår ikke rigtigt hvad opgaven det går ud på. Måske er det sådan her til den første; 5600 = 5.6·100 = 5.6·102


Svar #5
18. februar 2012 af hej2010 (Slettet)

hmm ja det lyder mere rigtig

altså de andre ville så være således

 

5600 = 5,6*100 = 5,6*102

7,4 mio. =7,4*100000=7,4*105

4300000000 =4,3*10000000=4,3*107

6,9 mia. = 6,9*100000000=6,9*108

87000000000 =8,7*100000000=8,7*108

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. februar 2012 af Enhver (Slettet)

Ikke helt rigtigt. Du mangler et par nuller flere steder. 

5600 = 5,6*1000 = 5,6*103

7,4 mio. =7,4*1000000=7,4*106

4300000000 =4,3*1000000000=4,3*109

6,9 mia. = 6,9*1000000000=6,9*109

87000000000 =8,7*10000000000=8,7*1010


Svar #7
18. februar 2012 af hej2010 (Slettet)

ok, mange Taak for det..det hjalp meget ;)


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2012 af YesMe (Slettet)

#5

Glemte at sætte nul til, så brug #6.


Svar #9
18. februar 2012 af hej2010 (Slettet)

Det er lang til siden jeg har lavet disse opgaver, så kunne ikke lige tænke på det...Taak


Skriv et svar til: 2 opgaver;i mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.