Matematik

Bestem areal af punktmængde

19. februar 2012 af Imprafir (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har en funktion f: f(x) = (x+1)*e^(-x)

Sammen med akserne i anden kvadrant afgrænser funktionen f en punktmængde M. Hvordan bestemmes arealet punktmængden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Start med at løse ligningen f(x) = 0 for at finde den ene integrationsgrænse.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2012 af peter lind

Løs ligningen f(x) = 0. Det giver den nedre grænse x0 for integrationen. A = ∫x00f(x) dx. Lav evt. en graf for funktionen. Det vil forklare det meget bedre end jeg kan


Svar #3
19. februar 2012 af Imprafir (Slettet)

#2 Har jeg gjort. Tak for hjælpen og de hurtige svar.


Skriv et svar til: Bestem areal af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.