Matematik

Overflade areal af fugle (på engelsk)

21. februar 2012 af Mauser (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der kan gennemgå det her for mig?

 

Heavier birds have greater surface areas and larger
wingspans. If the relationship between surface area
and weight of a certain species of bird is given by
S(w) = 0.3w2/3, estimate the weight, in kilograms,
of a bird with a surface area of 0.35 m2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2012 af peter lind

Jeg tvivler på at du har skrevet formlen rigtig; men generelt skal du sætte S(w) = 0,35 m2 og løse den derved frmkomne ligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Formlen er vel

S(w) = 0,3·w2/3 ,

og man skal så løse

S(w) = 0,35 m2


Skriv et svar til: Overflade areal af fugle (på engelsk)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.