Matematik

ligning

24. februar 2012 af mehtapcik (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lige løst en ligning, jeg vil bare høre om den er rigtig ?

Ligningen: 4x+36=5x-1

vi trækker 4x fra på begge sider

36= 1x-1

Nu trækker vi -1 fra på begge sider , fordi vi skal have x til at stå alene

35=1x

x= 35


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2012 af peter lind

36=x-1 derefter når du trækker de -1 over på venstre side skal du skifte fortegn


Svar #2
24. februar 2012 af mehtapcik (Slettet)

altså det vil sige at det bliver 36+1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2012 af peter lind

ja


Svar #4
24. februar 2012 af mehtapcik (Slettet)

ok tusind tak :)


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.