Matematik

Omskriv 9x^2+6x+1 til formlen (a+b)^2. help wanted :)

25. februar 2012 af fidomus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Omskriv 9x2+6x+1 til formlen (a+b)^2. Kan man det, og hvordan gør man?? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2012 af peter lind

a= 3x  b= 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2012 af 215 (Slettet)

(a+b) ^2  = a^2 +b^2 + 2ab

(3x+1)^2 = 9x^2 + 1+2*3x*1 = 9x^2 +1 + 6x


Skriv et svar til: Omskriv 9x^2+6x+1 til formlen (a+b)^2. help wanted :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.