Matematik

Anden

26. februar 2012 af Haer (Slettet)

Hej,
Hvordan skal jeg løse denne ligning med

y(t)=0

y(t)=-1/2 *g* t2+v0* t+ y0

Jeg har brug for forklaring


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2012 af mette48 (Slettet)

y(t)=0

0= -1/2 *g* t2+v0* t+ y0       dette enr en andengradsligning i t

brug løsningsformelen for en andengradsligning til at finde t udtrygt ved g, v0 og y0


Skriv et svar til: Anden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.