Matematik

Regression og potens

27. februar 2012 af 384106 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 225000*x^-0,5

f(x) = antal dødsfald

x = det gennemsnitlige indtag af frugt i gram

x1 og y1 = (225000,625) x2 og y2 = (225000,225)

Hvor mange procent ville det gennemsnitlige daglige indtag af frugt og grønt være større, hvis det årlige antal kræftdødsfald  i Danmark var 5% mindre?

Kan ikke rigtig finde ud af, hvilken formel jeg skal bruge, og hvordan det udregnes. Har prøvet lidt frem og tilbage uden held. Håber i kan hjælpe!

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2012 af peter lind

Løs ligningen f(x)^(1-0,05) = f(kx) Det bemærkes at x kan forkortes ud


Skriv et svar til: Regression og potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.