Matematik

Løs ligningen

08. marts 2012 af Louimo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Der er givet funktionen f(x)=2x-7

a) løs ligningen f(x)=1

Undersøg om punktet P(100,193) ligger på grafen for f

Nogen der kan hjælpe mig, med at forstå denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2012 af mathon

a)

                           1 = 2x - 7

b)

                           f(100) = 2·100 - 7


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. marts 2012 af Wondering (Slettet)


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.