Matematik

Definition af cosinus, sinus og tanges udfra enhedscirklen???

08. marts 2012 af reneramlov (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

 

Hvordan er sinus, cosinus og tangens defineret? Forklar ud fra enhedscirklen

 

Er  der nogen der kan hjælpe mig med dette spørgsmål ? :) 

 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Betragt punktet på enhedscirklen svarende til retningsvinklen v. Kaldes punktets koordinater for (x,y), har man

                cos(v) = x , sin(v) = y, og tan(v) = y/x , x ≠ 0 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Det tager ∞ år til at forstå det, når man ikke har læst om hvordan de er kommet frem.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2012 af SuneChr

cos  er  x-koordinaten for skæring med enh.cirklen

sin  er  y-koordinaten for skæring med enh.cirklen

tan  er  y-koordinaten for skæring med tangenten med ligningen x = 1


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2012 af mathon

se
 


Svar #5
11. marts 2012 af reneramlov (Slettet)

tak for hjælpen allesammen :)


Skriv et svar til: Definition af cosinus, sinus og tanges udfra enhedscirklen???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.