Matematik

ligning

09. marts 2012 af gym99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I et koordinatsystem er en linje givet ved ligningen

y = -a(x-3)+5,  0 < a < 5

Bestem for a = 2 koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem l og koordinatsystemets akser.

Hvordan finder man frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2012 af mathon

  

                        y = -2(x-3) + 5

                        y = -2x+6 + 5

                        y = -2x + 11


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2012 af mathon

på akseskæringsform

                                                  x/5,5  +  y/11  =  1


Svar #3
09. marts 2012 af gym99 (Slettet)

#2


Hvordan finder du frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se udregningen i #1. Man indsætter a = 2.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.