LaTeX

ændre navn af bibliography til referencer

16. marts 2012 af Smail K (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, 

 

Jeg er ved at skrive mit bachelor projekt, og har lavet en bibliography(referencer) kapitel. Men da jeg skriver rapporten på dansk vil jeg også gerne have at overskriften bibliography skal stå på dansk. Hvordan gør man det?

 

Her er min kode som jeg bruger til reference delen:

\begin{thebibliography}{9}
\bibitem{LaTeX} Tobias Oetiker et al.: \emph{The not so short...}
\end{thebibliography}

 

Hilsen Smail :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
16. marts 2012 af daleif (Slettet)

Brug dansk babel, se min LaTeXbog, så sker det automatisk, er man ikke tilfreds med det navn babel giver den, så se afsnit 9.4 i samme bog.


Svar #2
16. marts 2012 af Smail K (Slettet)

Super tak skal du have. Jeg har lige et andet spørgsmål. Når jeg laver henvisninger til formler og figurer i  teksten, kommer figur/formel henvisningen til at være i en lille rød firkantet ramme, og når jeg lavet litteratur henvisning kommer henvisningsnummeret i en lille grøn frkantet ramme. Hvordan får jeg dem væk?

 

Hilsen Smail


Brugbart svar (2)

Svar #3
16. marts 2012 af daleif (Slettet)

Du lader være med at bruge hyperref. Har man ikke brug for disse så lad være med ar bruge pakken  (når du fjerner hyperref, så kan det være en ide at slette .aux og .toc filerne). Evt. kan du i stedet omkonfigurere hvordan hyperref skal skrive skrive disse links. Der står pt ikke noget om dette i bogen, men i seneste projekt hvor vi anvendte hyperlinks anvendte vi

\usepackage{xcolor}
\definecolor{linkcol}{rgb}{0,0.2,0.6}
\definecolor{citecol}{rgb}{0,0.6,0.2}
\definecolor{urlcol} {rgb}{0.8,0,0.8}
 

\usepackage[
  colorlinks,
  breaklinks,
  plainpages=false,
  pdfpagelabels,
  ]{hyperref}
  \hypersetup{
    pdftitle={En titel},
    pdfauthor={Copyright \textcopyright\ 2012 En forfatter},
    linkcolor=linkcol,
    citecolor=citecol,
    filecolor=urlcol,
    urlcolor=urlcol,
    bookmarksnumbered
  }


Svar #4
16. marts 2012 af Smail K (Slettet)

Okay super, det virker nu, tak skal du have :)


Skriv et svar til: ændre navn af bibliography til referencer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.