Matematik

Matematik - sandsynligheden...

17. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

En mønt kastes 8 gange uafhængigt af hinanden.

Bestem sandsynligheden for, at ...

a) 5 af de 8 kast resulterer i plat

b) Mønten højst 6 gange viser plat

c) Mønten mindst 5 gange viser plat

d) Antallet af plat er mindst 4 og højest 7


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2012 af Andreww (Slettet)

P(X=r) = K(n,r) · p· (1-p)n-r

 

Hvor p er din primær sandsynlighed, her  (1/2)

K(n,r) angiver på hvor mange måder du kan udtage 5 af 8 (uordnet)


Svar #2
17. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

tak, går lidt i stå med b hvad er p der?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2012 af wut123 (Slettet)

p = ½ i alle opgaverne.

I b kan du med fordel benytte at 


Skriv et svar til: Matematik - sandsynligheden...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.