Fysik

Beregn kubens sidelængde (Hjælp.!)

18. marts 2012 af SaraLu (Slettet) - Niveau: C-niveau

En klods af bly har form som en kube og vejer 1000 g og har en densitet på 11,34 g/cm3.

Jeg skal beregne kubens sidelængde. 

Håber nogen derude kan hjælpe hjælpeløse mig! Tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af mathon

                                V = s3 = (1000 g) / (11,34 g/cm3)

                                      s = ((1000 g) / (11,34 g/cm3))1/3


Skriv et svar til: Beregn kubens sidelængde (Hjælp.!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.