Matematik

2. ordens Taylorpolynomium

20. marts 2012 af Asal83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg er helt lost i dette , er der nogen der kan hjælpe

Givet funktionen
f (t) = cos((x3+2)t)+(x2+1)t sin((x3+2)t)??(x1 +x2)t:
Beregn i hånden det 2. ordens Taylorpolynomium, ˜ f2(t) for f (t) med udviklingspunkt 0. Husk at
angive mellemregninger ved brug af f.eks. produkt- og/eller kædereglen.

s094530

x1= 5

X2= 3

x3 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2012 af wut123 (Slettet)

Hvad betyder  ??  i funktionen

f (t) = cos((x3+2)t)+(x2+1)t sin((x3+2)t)??(x+x2)t:


Skriv et svar til: 2. ordens Taylorpolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.