Matematik

bestem fordoblingskonstanten

27. marts 2012 af Dinahgabrielle (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Har en opgave her jeg igen har svært ved....

 

Om en eksponentielt voksende funktion oplyses, at f(2) = 7 og f(8) = 28

Bestem fordoblingskonstanten

Forstår slet ikke spørgsmålet? Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2012 af peter lind

Det betyder at det er en eksponentiel funktion. Du kan enten bruge de givne punkter til at finde parametrene i eksponentialfunktionen eller nemmere bruge at 8 = 23


Svar #2
27. marts 2012 af Dinahgabrielle (Slettet)

Jeg er ikke helt med. Altså jeg forstår slet ikke hvad jeg skal gøre


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2012 af peter lind


Skriv et svar til: bestem fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.