Matematik

Fra transferfunktioner til impuls respons vægte

27. marts 2012 af morten1092 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle,

Er der nogle der ved hvorledes man går fra følgende transferfunktioner til impuls response weights?

1. Yt=2(1-0.5B)B^2Xt

2. Yt=((3B)/(1-0.7B))Xt

 

Kan man evt ikke opløfte nævneren i 2. til minus første? og lave det til en undelig række?

Med venlig hilsen
Anden


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Hmm, hvis du er ude efter hvad jeg tror du er så er impulsrespons systemets respons på en dirac delta funktion

og delta funktionen har flg. brugbare egenskab:

y (x) = ∫ y(z) δ(x-z) dz

Så vægten må vel være y(z)

(integralet er uendeligt)

Så diskret bliver det en Kroeneker delta og rækker hvor koefficienterne til x er vægte.

Impuls responsen er:

h(n) = ∑bi δni = bn

Hvor vægten er koefficienterne bi

Men det ligner da noget kontinuert du har gang i, og skal det forstås som Y(t) = 2(1-B/2)B2X(t) ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Forresten prøv at læse dne her nøje istedet:

http://www.philadelphia.edu.jo/downloads/Mathematics/chapter_18.pdf


Skriv et svar til: Fra transferfunktioner til impuls respons vægte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.