Matematik

Trekanter.

06. april 2012 af matematiklytter (Slettet)

Hej..

Nu er jeg kommet lidt videre.
 

Er de to første opgaver korrekte?

Og en som måske vil hjælpe med 2 to sidste, eller i hvert fald en forklaring?



På forhånd tak! :-)

Vedhæftet fil: Trekanter.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2012 af nielsenHTX

b) sin(C)=hb / 2*|CE|   find hb

c) A=½*højde*grundlinjen


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2012 af Krabasken (Slettet)

Se vedhæftede skitse

hb = |BC| * cos(39)

-------------------------------------

|HC| = BC * cos(51)

|AC| = 2 * |HC|

Arealet = ½  * hb * |AC|

;-)

Vedhæftet fil:1 Trekanter.PNG

Skriv et svar til: Trekanter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.