Matematik

formel

09. april 2012 af Pazzo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om funktionen f oplyses, at f'(x)=2x-1 og f(1)=2. Bestem en forskrift for f.

 

Hvilken formel skal man bruge?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Bestem først en stamfunktion g(x) til f '(x) , og bestem så konstanten k, således at

g(1) + k = 2 .

Funktionen f(x) er da f(x) = g(x) + k .


Skriv et svar til: formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.