Matematik

firkant

11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

<A=125º. |AB|=30, |BC|=40, |CD|=50 og |AD|=20

Beregn firkantens areal


BD^2 = AB^2 + AD^2 - 2*|AB|*|AD|*cos(A)

BD= 355

hvad skal jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2012 af lars3847 (Slettet)

Prøv at kigge det i gennem igen, så vist du ikke kan finde ud af det så skal jeg nok hjælpe dig med den opgave

 


Svar #2
11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

har jeg gjort flere gange, men kommer frem til de forkerte resultater


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2012 af lars3847 (Slettet)

Prøv at sende mig opgaven så kigger jeg lige på den, for skal bruge noget mere in bare den formlen

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2012 af peter lind

Du skal  du dele firkanten op i 2 trekanter ABD og BCD. I hver af trekanterne kan du bruge at arealet af en trekant er ½*produktet af 2 af siderne * sinus af mellemliggende vinkel. I trekant ABD har du de nødvendige oplysninger I trekant BCD mangler du en vinkel. Den kan findes ved brug af cosinusrelationerne


Svar #5
11. april 2012 af pepsimaxx (Slettet)

har fundet ud af det 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. april 2012 af PeterValberg

Mia, - se vedhæftede figur

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:firkant_ABCD.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2012 af PeterValberg

Fik du styr på de spørgsmål, du havde ??

God held med afleveringen XD
Jeg krydser fingre...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: firkant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.