Matematik

Isolering af r

12. april 2012 af Elev3 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er kommet så langt i mit regnestykket af en rentefod:

Kn = K0*(1+r)n
1200 = 8500*(1+r)6

Jeg skal have isoleret r men kan simpelthen ikke få det til at blive til noget i retningen af det rigtige resultat.

Hjælp!!!!


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. april 2012 af Andreww (Slettet)

(1200/8500)(1/6) - 1 = r


Skriv et svar til: Isolering af r

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.