Matematik

Koordinatsystem.

12. april 2012 af bastiantamariz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa
Jeg har dette problem, i min opgave siger den "Spejl T1 i linjen y = x herved fås T2.
Hvad betyder y = x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2012 af Acire (Slettet)

Det er basicly bare en linje du kan også kalde den:

y = 1x + 0


Skriv et svar til: Koordinatsystem.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.