Matematik

Opstil en model på formen y=b*a^x ,hvor x betegner antal år og y populationen.

18. april 2012 af SøgerHelp (Slettet) - Niveau: C-niveau

Om en bestemt population gælder, at der til et bestemt tidspunkt er 4500 individer i populationen. Endvidere gælder, at populationen vokser med 2,4 % pr. år.

a) Opstil en model på formen y=b*a^x ,hvor x betegner antal år og y populationen. 

b) Udregn hvor meget populationen er vokset til efter 5 år.

 

nogle der kan jeg hjælpe mig???


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2012 af SuneChr

Er der slet intet i lærebogen, der tænder?


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. april 2012 af peter lind

Brug kapitalformlen K = K0(1+r)n


Skriv et svar til: Opstil en model på formen y=b*a^x ,hvor x betegner antal år og y populationen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.