Generelt

Fuldt pensum?

20. april 2012 af emil6245 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej med jer. 

Jeg er en person der normalt får gode karakterer og owner til eksamerne, men i 3.g er det gået helt ned for mig. I min sidste standpunkt fik jeg for første gang 00 og så hele to gange... Derudover ligger mit snit nok ikke meget mere end over 3. Jeg skal nok kunne hæve det til eksamerne, men jeg overvejer virkelig fuldt pensum? Pt. har jeg 16.5 % fysisk for året og 42 % skriftlig for året og har fået to skriftlige advarsler, næste brev er fuldt pensum.

Fuldt pensum er benhårdt arbejde, det er da klart, men jeg vil have mulighed for at slette mine lorte årskarakterer som nok ikke stiger særligt meget og så starte "på en frisk"

Hvad synes i? Er det muligt?
Bare nogle gode råd... tak!

 

Hilsen den fortabte


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. april 2012 af JonasKbh (Slettet)

Det lyder lidt som en situation, hvor du taber uanset hvad du gør. Hvis du har ekstrem selvkontrol, så er fuldt pensum naturligvis en mulighed, men dit meget høje fravær og manglende afleveringer tyder på det modsatte.

Er det ikke en mulighed at tage 3. g om, og så knokle alt det du kan? Jeg ved godt det er et træls forslag, og også en smule ydmygende at skulle gå om, men hvis det betyder at du bagefter kan komme ind på en god uddannelse er det jo det hele værd.

 

 


Svar #2
20. april 2012 af emil6245 (Slettet)

Jo har jeg også overvejet, men med så kort tid igen, og med det jeg ellers har sørget for bl.a. hueudvalg, så ser jeg det ikke som en løsning.

hvad mener du med at jeg taber uanset hvad jeg gør?


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. april 2012 af NejTilSvampe

Jeg tog fuld pensum alle 3 år og kom ud med et flot resultat, så det kan sagtens lade sig gøre. Det hele kommer an på om du føler at du har det faglige på plads eller ej.


Brugbart svar (2)

Svar #4
20. april 2012 af JonasKbh (Slettet)

#2.

 

Jeg mener, at det bliver hårdt at læse så meget op, og du vil måske ikke få de bedste karakterer. Det afhænger selvfølgelig af hvad du vil bagefter. Det var slet ikke for at tage modet fra dig. Hvis du tror du kan magte fuld pensum -så skal du gøre det, hvis du har det bedst med det.


Svar #5
20. april 2012 af emil6245 (Slettet)

:) fair nok! Er det muligt at indstille sig selv som selvstuderende og derved opnå fuldt pensum, på nuværende tidspunkt og er det overhovedet muligt at gøre det efter årskarakterne er offentliggjort? Og det jeg vil har en garantikvote på 8.0 - jeg starter dog til næste august hvis det var, dermed kan jeg gange mit snit med 1.08, hvilket hjælper mit nuværende eksamenssnit fra 6,6 til 7,12 - så det burde være muligt for mig. Ellers er der den internationale udgave af linjen hvor garantikvoten er på 7.0 


Brugbart svar (2)

Svar #6
20. april 2012 af NejTilSvampe

#5 - spørg din studievejleder, det er det de er til for.


Skriv et svar til: Fuldt pensum?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.