Matematik

Kan jeg få noget med log til det her ax+b ?

22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Hej

jeg har log(y)=log(a)*x+log(b)

kan jeg på en eller anden måde få log til at "forsvinde", så der kun kommer til at stå y=ax+b?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2012 af mathon

 

                        10log(y) = 10log(a)x+log(b)

                        10log(y) = 10log(a)x10log(b)

                        10log(y) = 10log(b)(10log(a))x
 

                         y = bax


     


Svar #2
22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Kan kun se se at der står "10"  ?


Svar #3
22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Nu kan jeg se det.


Svar #4
22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Forstår ikke det der sker med x mellem 1. og 2. ligning. ?


Svar #5
22. april 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Kan godt se det nu xD


Skriv et svar til: Kan jeg få noget med log til det her ax+b ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.