Matematik

Trække tid fra hinanden (hjælp)

23. april 2012 af Rasmus096 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogle der kan give mig en formel på hvordan man trække f.eks: 16:15 - 10:45 fra hinanden?

Tak for jeres tid og hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2012 af mathon

 

                 16:15 - 10:45

                 16 timer 15 min  -  (10 timer 45 min)

                 15 timer 75 min  -  10 timer - 45 min = 5 timer 30 min = 5:30

 

 

 


Svar #2
23. april 2012 af Rasmus096 (Slettet)

Undskyld, kan du forklare det i stedet for at skrive det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2012 af SuneChr

16:15 - 10:45

                                        16 timer 15 min  -  (10 timer 45 min)

mathon trækker en time fra og lægger 60 min til  (Det forandrer ingenting, da  1 t = 60 min)

                                        15 timer 75 min  -  10 timer - 45 min = 5 timer 30 min = 5:30


Svar #4
23. april 2012 af Rasmus096 (Slettet)

Hvordan ville man skrive det ind på en lommeregner?

- Tak (=


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2012 af mathon

 

                16,25 - 10,75 = 5,50 = 5 + 0,5 = 5 timer + (1/2) time = 5 timer + 30 minutter = 5:30


Skriv et svar til: Trække tid fra hinanden (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.