Matematik

Hjælp til at isolere?

23. april 2012 af Deentahx (Slettet) - Niveau: 9. klasse

HJÆLP

Hey folkens, jeg skal isolere x i denne ligning:

 

y=24*x+65

Jeg fik det til: y/24-65=x   

Men jeg tror ikke at det er rigtigt

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Nej det er ikke rigtigt.

Du skal starte med at minusse 65 på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2012 af Venice (Slettet)

Jeg er ikke sikker på, hvordan du fandt frem til det resultat, men udregningerne og resultatet skulle gerne være dette:

y=24*x+65

y-65=24x

(y-65)/24=x


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2012 af angelica31 (Slettet)

Ved godt det har intet med dette at gøre: men har i lyst til at udfylde følgende spørgeskema. Jeg skal nemlig bruge det til en eksamen.

På forhånd tak. (-:

https://www.defgo.net/s.asp?id=1316742&c=ZSU8EBZ&s=1&l=da&o=1" target="defgosurveypopup" onclick="window.open(this.href,this.target,'toolbar=no,location=no,directories=no,status=yes,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,copyhistory=no,width=680,height=500'); return false;">Start spørgeskema</a>


Skriv et svar til: Hjælp til at isolere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.