Matematik

matematik aflevering

24. april 2012 af dittejensen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal ud fra en tabel gøre rede for hvordan de forventede værdier er fundet, og ved ikke hvordan jeg skal gøre.

 

Se vedhæftede fil hvor opgaveformuleringen ligger :)

Vedhæftet fil: hypotese.docx

Svar #1
24. april 2012 af dittejensen1 (Slettet)

Er det simpelthen bare at jeg skal sige at man siger 24/111*60 for eksempelvis at få 12,97?

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. april 2012 af NejTilSvampe

De har nok valgt at sige at, sandsynligheden for at svaret er "Ja", er 

24/111  

og 1- 24/111  for at svaret er "Nej".

Der er 60 hændelser i undersøgelsen med hjerteproblemer, så det giver et forventet resultat på

(24/111)*60 = 12,97  , der svarer "Ja"

og 

(1-24/111)*60 = 47,03  , der svarer "Nej".


Svar #3
24. april 2012 af dittejensen1 (Slettet)

forstår bare ikke helt hvorfor du siger 1-24/11 er sandsynligheden for at svaret er nej, hvorfor 1-?


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. april 2012 af NejTilSvampe

Hvis sandsynligheden  for A er  X, så er sandsynligheden for "ikke-A"  1 - X.

 

sandsynligheden for at slå 1 sekser med en fair terning er 1/6 , sandsynligheden for at slå alt andet end en sekser er derfor  1 - 1/6 = 5/6.


Svar #5
24. april 2012 af dittejensen1 (Slettet)

Argh okay tak :) er du god til at optimere? 


Brugbart svar (1)

Svar #6
24. april 2012 af NejTilSvampe

yup


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.