Matematik

Hjælp til eksempel på spredning

25. april 2012 af krilmet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg søger nogle der måske kan lave et eksempel på spredning eller finde et, Da jeg har forsøgt og har simpelhent ikke kunne lave noget ordentligt. Håber på en venlig sjæl :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Spredning = √ (sum((værdi-μ)^2) / (antal - 1))

eksempel: Ib er 20 år, ole er 23 år, Lis er 18 år, Finn er 47 år.

liste = {20,23,18,47}

middel = μ  = (20+23+18+47)/4  = 27

Spredning = √ (((-7)2 + (-4)2 + (-9)2 + 202) / 3)   =  13.49


Svar #2
25. april 2012 af krilmet (Slettet)

hvor får du de sidste tal fra?


Svar #3
25. april 2012 af krilmet (Slettet)

7^2 osv.


Skriv et svar til: Hjælp til eksempel på spredning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.