Matematik

Folkeskole matematik

01. maj 2012 af nadia1232 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

 

Jeg har brug for hjælp til dette:

2/3 af 684 kr er?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2012 af solsorten1 (Slettet)

så siger du (684*2)/3 = 456. Når du ganger et tal med en brøk, vil tallet altid ganges med tælleren.


Svar #2
01. maj 2012 af nadia1232 (Slettet)

Mange tak ;)


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. maj 2012 af mathon

her var det nemmere at dividere med 3 først

               2/3 · 684 = 2 ·(1/3 · 684) = 2 · 684/3 = 2 · 228 = 456


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. maj 2012 af Mininanimalismus (Slettet)

684 / 3 * 2


Skriv et svar til: Folkeskole matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.